Daar heb ik veel over nagedacht. Begrijpelijke vraag, maar juist in deze Coronatijd is er behoefte aan een luisterend oor, juist in deze tijd van eenzaamheid is er behoefte aan verbinding, aan iemand die naast je staat en met je mee op gaat. We houden afstand van elkaar, terwijl we eigenlijk mensen zijn van relatie, we geven elkaar geen hand meer, en daardoor vergeten we ons vaak aan elkaar voor te stellen. Wie ben ik dan nog? Wat is mijn identiteit? Mensen zitten gevangen in hun eigen bubbel en hoe komen ze er uit?

Juist daarom wil ik als professional starten in deze crisistijd om samen met jou aan de slag te gaan met die vragen waarmee je zit. Klachten zoals vermoeidheid ‘ik ben op, het lukt me niet meer te concentreren’, teleurstelling in jezelf ‘ik kan toch niets’, in de ander ‘ik had me een ander huwelijk voorgesteld’, gevoel van angst ‘wat moet ik nu doen na mijn ontslag’.
Ik wil met mijn praktijk het verschil maken door juist meer te kijken naar je mogelijkheden dan naar je onmogelijkheden. Ieder mens heeft talenten gekregen en deze wil ik samen met jou bij jou ontdekken. Mocht je met vragen zitten, neem contact met me op.