Als psychosociaal therapeut zie ik het als een uitdaging om jou verder te helpen in het leven waar je zelf niet verder kan. In deze complexe wereld worden vaak hoge eisen aan je gesteld of leg je die jezelf op. In het leven kun je te maken krijgen met situaties waarbij je vastloopt. Het is op dat moment lastig om er in je eentje uit te komen en heb je even een zetje in de rug nodig om verder te komen.

Al heel lang heb ik een verlangen om mensen die het moeilijk hebben, problemen ervaren en hierdoor psychisch vast zitten, vooruit te helpen en een kleine schakel hierin te zijn in hun leven. Enkele jaren geleden ben ik begonnen met een HBO opleiding voor Psychosociaal therapeut die ik in 2019 met succes heb afgerond. In de ruim 30 jaar ervaring in het bedrijfsleven waar ik dagelijks omga met mensen, mag ik mij nu ook professioneel inzetten in psychosociale hulpverlening.

Ik ben getrouwd en vader van 3 kinderen. Ik werk vanuit een christelijke visie en zie elk mens als een waardevol persoon. Een mens met ieder zijn of haar eigen visie, kader, wel of niet religieus. In jouw leven heb je wel eens te maken gehad met moeilijke perioden. Ik wil naast je staan en door met respect met je om te gaan en naar je te luisteren hoe jij dit ervaart, wil ik vanuit de liefde van God voor jou als mens het verschil maken.

Als professional houd ik mijn kennis bij door middel van verschillende bijscholingen en het lezen van vakgerichte literatuur. Daarnaast heb ik een aantal keren per jaar intervisie en/of supervisie om me verder te ontwikkelen als therapeut.